Butt toys

Wat is een buttplug en wat kan het voor je doen?

Als jij en je partner al lang bij elkaar zijn, dan kan het zijn dat je seksleven een beetje uitgeblust is. Dat is helemaal niet erg en ook niet permanent. Je kunt er goed samen iets aan doen als je jullie seksleven toch graag een boost wil geven. Dat kan met onder andere met speeltjes, zoals de buttplug?

Anchor plug

Wat is een buttplug?

Een buttplug is een van de populairste seksspeeltjes op de markt. Gek is dat niet, want dit speeltje is plezierig voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt het dus introduceren in de slaapkamer en er allebei volop plezier van hebben. Dankzij de buttplug kun je jouw partner anaal bevredigen, of je partner kan dat bij jou doen. Je brengt de buttplug in om anale stimulatie te veroorzaken. Hoe je dat doet, hangt van de plug af.

Buttplug

Soorten buttplugs

Als je online gaat rondkijken, dan zul je zien dat er heel veel soorten buttplugs zijn. Welke bij jou past, is een persoonlijke keuze. Het hangt allereerst af van hoe ver je wil gaan. Sommige exemplaren zijn groot, andere klein. De kleinere versies zijn subtieler en dus ook een goed speeltje om mee te beginnen als jullie allebei nieuw zijn met buttplugs. Ben je al wel vaker in een experimentele fase geweest met je partner? Dan kun je ook eens kijken wat er verder nog te koop is aan buttplugs die jullie net een stapje verder voorbij je comfort zone duwen.